• Tuomas Tuimala

Esittelyssä Realistinen muotokuvapiirustus -videokurssi

Haluaisitko oppia piirtämään hienoja muotokuvia oman kotisi rauhassa? Etsitkö selkeää ja johdonmukaista tapaa piirtää?


Valmistamani Realistinen muotokuvapiirustus -videokurssi on mainio apuväline muotokuvapiirtämisen itsenäiseen opiskeluun. Opetan kurssilla kuinka näyttävän muotokuvan voi piirtää vaihe vaiheelta. Opettamani menetelmä on yksinkertainen ja selkeä.


Haluaisitko tutustua kurssini sisältöön tarkemmin? Siinä tapauksessa jatka lukemista. Esittelen sinulle kurssin sisältöä tässä artikkelissa.
Mistä kurssin saa ja kuinka paljon se maksaa?


Kurssin on täysin ilmainen ja löydät sen Youtube -kanavaltani.Mitä kurssi pitää sisällään?


Muotokuvapiirtämisen videokurssi koostuu kahdeksasta videosta, joiden yhteiskesto on lähes 2,5 tuntia. Kurssi pitää sisällään muotokuvapiirustusprosessin alusta loppuun ja sen eri vaiheita valaisevia mikroluentoja sekä havaintoesityksiä. Kurssi on puhuttu suomeksi ja tekstitetty englanniksi. (Katso näyte kurssin oppitunnista)Oppituntien sisältö


Kurssi alkaa johdannolla, jossa kerron sinulle hyvistä piirustustarvikkeista. Opetan sinulle millaisella tarvikeyhdistelmällä syntyy hieno muotokuva helpommin.


Kurssilla opit toimivan piirustustarvikeyhdistelmän, jonka avulla hieno muotokuva syntyy helpommin.

Piirtämisen aloittaminen


Johdannon jälkeen käsittelen sitä miten piirustus on hyvä aloittaa ja opit tehokkaan keinon päästä alkuun piirtämisessä, piirsitpä mitä tahansa.Opit toimivan tavan aloittaa piirustus.

Vahvan luonnoksen piirtäminen vaihe vaiheelta


Seuraavaksi opetan kuinka vahva ja hyvin artikuloitu luonnos syntyy vaihe vaiheelta. Ensimmäisessä vaiheessa opettelemme piirtämään siluetin.
Luonnostelun toisessa vaiheessa käymme läpi kasvojen mittasuhteet ja näytän sinulle, kuinka kasvonpiirteet saa sijoitettua oikeille paikoilleen.
Kolmanneksi opit piirtämään lineaarisen luonnoksen valmiiksi.Kun lineaarinen luonnos on valmis, on aika siirtyä luonnoksen artikulointiin. Tässä vaiheessa näet, kuinka syntyy vahva perusta tulevalle teokselle.
Opit kuinka kolmiulotteisuuden vaikutelma syntyy


Opittuasi piirtämään vahvan luonnoksen, kerron sinulle miten litteästä lineaarisesta luonnoksesta aletaan muovata kolmiulotteista.Lopuksi opit kuinka teos viimeistellään.
Voit lukea lisää kurssista artikkelistani: "Videokurssi: opi piirtämään muotokuvia niin kuin mestari". Jos sinulla on jotain kysyttävää kurssiin liittyen, voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse. Vastaan mielelläni kysymyksiisi. Sähköpostiosoitteeni on tuomas.tuimala@taidekurssit.fi


Osallistu nyt videokurssille ja opi piirtämään muotokuvia niin kuin mestari!


Piirustusterveisin,


Tuomas