top of page

"HB-lyijykynien kuningas! - Staedtler Noris"

Etsitkö hyvää lyijykynää luonnosteluun? Siinä tapauksessa Staedtlerin Noris HB-lyijykynä on hyvä vaihtehto.


Staedtler Noris HB on luonnostelukynien Kuningas!

Korkealaatuinen kynä halvalla


Aina parhaimmista piirustustarvikkeista ei tarvitse maksaa paljon tai tilata niitä ulkomailta. Joskus se parhain kynä voi löytyä yllättävästäkin paikasta. Tästä hyvä esimerkki on Staedtlerin Noris HB-kynä. Kyseessä on korkealaatuinen keskikova lyijykynä, joita saa monista tavallisista ruokakaupoista. Ensimmäisen Noris kynäni ostin paikallisesta Salesta. Sen jälkeen olen piirtänyt lähes kaikki luonnokseni tällä kynällä.


Kynän erinomainen pyyhekumi


Sen lisäksi, että itse kynä on hyvä, on siinä myös loistava pyyhekumi. Tosin samasta kynästä on olemassa myös kumiton versio, mutta jos löydät kumillisia versioita, kannattaa ennemmin ostaa niitä. Hinta on muistaakseni molemmissa suunnilleen sama. Pyyhekumi on yksi piirtäjän tärkeimmistä työkaluista ja on todella kätevää jos kumi on kynän päässä. Luonnoksen piirtäminen ja korjailu sujuu silloin luontevasti ja nopeasti.


Katso video, jossa piirrän rennon luonnoksen Rembrandtin muotokuvasta käyttäen HB Noris-kynää.Miten piirtää lyijykynällä?


Haluaisitko saada ohjausta siihen miten piirtää lyijykynällä? Liity siinä tapauksessa Piirtämisen perusteet -kurssille!Terveisin,


Tuomas

Commenti


bottom of page