• Tuomas Tuimala

Ilmaisia kuvataiteen oppitunteja!

Oletko aina halunnut oppia piirtämään? Mietitkö, miten voisit onnistua luomaan hienoja piirustuksia ja saamaan todellista iloa ja innostusta piirustusharrastuksesta? ​


Siinä tapauksessa kannattaa tutustua YouTube -kanavaani.

Kanavaltani löydät parhaat neuvoni seuraaviin kysymyksiin: ​


-Miten päästä alkuun piirtämisessä?

-Miten erilaisten välineiden kanssa toimitaan?

-Miten piirtää valoa ja varjoa?

-Kuinka päästä eroon liiallisesta itsektiittisyydestä ja kuinka uskoa itseen piirtäjänä?

-Miten oppia piirtämistä, vaikket olisi koskaan ennen piirtänyt?

-Ja paljon muuta. ​ ​Valaisevia vaihe vaiheelta -tutoriaaleja


Kanavaltani löydät valaisevia tutoriaaleja ja demonstraatioita, jotka opastavat sinut aiheen läpi vaihe vaiheelta. Haluaisitko esimerkiksi oppia piirtämään realistisen näköisen silmän? Katso siinä tapauksessa videoni Kuinka piirtää realistinen silmä? Tai haluaisitko oppia piirtämään vahvoja luonnoksia? Silloin kannattaa katsoa luonnostelumenetelmiä käsittelevät videoni.Ilmainen realistisen muotokuvapiirtämisen -videokurssi


YouTube -kanavaltani löydät lisäksi Realistinen muotokuvapiirustus -videokurssin, joka ohjaa sinut muotokuvapiirustusprosessin läpi vaihe vaiheelta. Kurssi on sisällöltään todella arvokas, koska siinä tiivistyy kaikki hankkimani kokemus ja tieto siitä kuinka piirtää hienoja piirustuksia. Kurssilla opit muun muassa joitakin oikoteitä parempiin piirustuksiin. Oikeat välinevalinnat on yksi tällainen oikotie. Aloittelijat kamppailevat usein tarvikkeisiin liittyvien kysymysten ja ongelmien kanssa. Jos mietit piirustusvälineisiin liittyviä kysymyksiä, kannattaa käydä kurssi läpi. Vaikka piirustustaito on pohjimmiltaan kädentaito ja vaatii näin ollen aina harjoittelua, on oikeilla välinevalinnoilla silti mahdollista päästä parempaan lopputulokseen helpommin ja nopeammin.


Seuraa kanavaani, jaa se eteenpäin ja ota ohjeeni hyödyksesi. Tulet varmasti onnistumaan!Muita mahdollisuuksia


YouTube -kanavani lisäksi julkaisen täällä nettisivuillani jatkuvasti mielenkiintoisia artikkeleita. Monet niistä täydentävät videoitani. Oletko jo lukenut e-kirjani Opi piirtämään vahvoja luonnoksia, jonka olen julkaissut myös artikkelin muodossa sivustollani? Jos et, niin kannattaa tutustua siihen. E-kirja täydentää videoitani, joissa demonstroin lineaarista luonnostelua tai Bargue-metodia. Lue artikkeli tai lataa e-kirja itsellesi täältä: Opi piirtämään vahvoja luonnoksia.


Taidekurssien ilmaista kurssitarjontaa.

Oletko jo osallistunut Taidekurssien ilmaisille kursseille? Ne ovat olleet todella suosittuja. Kannattaa tutustua myös niihin.Oletko kiinnostunut maalaustekniikoista?


Jos sinua kiinnostaa piirtämisen lisäksi myös maalaustekniikat, vieraile silloin vaimoni Liisa Tuimalan sivuilla. Sieltä löydät arvokasta ja hyödyllistä tietoa muun muassa pastellimaalauksesta. Liisa kirjoittaa sivuilleen myös mielenkiintoisa artikkeleita. Yhtenä esimerkkinä artikkeli aiheesta Häpeätkö omaa taidettasi?


Hyödynnä näitä mahdollisuuksia opiskella kuvataidetta maksutta oman kotisi rauhassa!


Terveisin,


Tuomas