top of page
  • Writer's pictureTuomas Tuimala

Kaikki Taidekoulu Tuimalan kurssit -30%

Hei!


Taidekoulu Tuimala lopettaa toimintansa toukokuun lopussa. Aina siihen asti koulu toimii täydellä teholla, joten vielä kannattaa liittyä kursseillemme. Kuukaudessa ehtii oppia yllättävän paljon kun harjoittelee ammattilaisen ohjauksessa.


Koulun sulkeuduttua voit jatkaa opiskelua itsenäisesti oppimateriaalimme avulla, sillä muutimme maksullisten kurssiemme videotladattavaan muotoon. Voit siis ladata kaikki opetusvideot omalle koneellesi. Saat myös luvan kopioida oppituntien teksti- ja kuvamateriaalin. Näin saat hyvä eväät kesää varten. Kesä on erinomaista aikaa esimerkiksi ulkoilmassa maalaamiselle.






Kaikki kurssit -30 %


Saat kurssimme nyt -30 % hintaan. Voit liittyä mukaan alennetulla hinnalla 30.4.2023 saakka. Lisää kurssit ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassa laskee sinulle alennuksen automaattisesti.






Tärkeitä päivämääriä

● Sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan kursseillemme 30.4.2023 asti. ● –30 % alennus kursseistamme on voimassa 30.4.2023 saakka. ● Sivustomme on auki kurssilaisillemme vielä toukokuun loppuun saakka. Voit siis liittyä mukaan nyt ja ehdit käydä kurssisi loppuun rauhassa. ● Sivustomme sulkeutuu 31.5.2023. Jos haluat opiskella aineistoja itsenäisesti tämän jälkeen, voit ladata opetusvideot itsellesi talteen.







Saat kurssivideot nyt itsellesi omaksi


Koska lopetamme, päätimme muutta kaikki kurssivideomme ladattavaan muotoon. Voit siis nyt ladata ja tallentaa ostamiesi kurssien opetusvideot itsellesi myöhempää käyttöä varten. Kun liityt kurssille, voit halutessasi tallentaa opetusmateriaalit itsellesi omaan käyttöösi. Voit tallentaa videot esimerkiksi tietokoneellesi. Näin voit hyötyä opetusvideoistamme todella pitkään.






Nähdään kursseilla ja iloitaan taiteesta yhdessä koko kevät!

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin olo on nyt kieltämättä haikea. Viimeiset vuodet ovat olleet uskomattoman hienoja, ja on ollut upeaa tutustua satoihin kuvataiteen harrastajiin. Mutta ei sanota hyvästejä vielä! Toimintamme jatkuu toukokuun loppuun saakka. Olemme kursseillamme läsnä loppuun asti ja voit olla kanssamme yhteyksissä, kuten tähänkin asti. Haluamme tehdä tästä ainutlaatuisen kevään. Nähdään siis kursseilla! :)


www.taidekoulutuimala.fi

Lämpimin terveisin,


Tuomas

bottom of page