• Tuomas Tuimala

Haluatko kuulla sisäpiirin salaisuuksia?

Oletko huomannut sivujeni alareunassa kehotuksen liittyä sisäpiiriin? Mietitkö millaisia viestejä lähetän postituslistaani liittyneille ja kuinka usein? Oletko kenties harkinnut liittymistä, mutta epäröit, koska pelkäät joutuvasi ärsyttävien markkinointiviestien pommituksen kohteeksi? Tässä artikkelissa vastaan muun muassa näihin kysymyksiin ja kerron sinulle miksi sinun kannattaa ehdottamasti liittyä sisäpiiriin.


Kerron todistetusti toimivia vinkkejä ja neuvoja sisäpiiriläisille

Saat täysin ilmaista materiaalia


Aivan ensimmäisenä haluan tunnustaa, että yksi syistä miksi haluan mahdollisimman monen liittyvän postituslistalleni on se, että listan kautta voin markkinoida tuotteitani kohdennetusti kuvataiteesta kiinnostuneille ihmisille. Joten viestini tulevat sisältämään myös mainintoja maksullisista tuotteistani. Tämä ei ole kuitenkaan viestieni koko sisältö.
Kun liityt sisäpiiriin, tulet saamaan runsaasti täysin ilmaista ja aidosti hyödyllistä oppimateriaalia muun muassa opetusvideoiden muodossa. Saat myös ilmaisia näytteitä maksullisten kurssieni sisällöstä. Ne voivat olla kokonaisia oppitunteja tai osia niistä. Tämä ilmainen materiaali on aidosti arvokasta sekä rahallisesti, että tiedollisesti. Liittymällä listalleni saat paljon, etkä menetä mitään. Sisäpiiriin liittyminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita mihinkään!Sisäpiiriläisille paljastetaan 'salaisuuksia'


Hyvä syy liittyä sisäpiiriin on se, että kerron viesteissäni taiteilijan salaisista aseista, joiden avulla omia piirustuksia voi parantaa jopa välittömästi. Kuulostaako salaisuuksista puhuminen liioittelulta? Onpa se liioittelua tai ei, niin on kuitenkin olemassa erilaisia tehokkaita menetelmiä, tekniikoita, apuvälineitä ja työkaluja, joiden arvoa ja käyttöä ei aina ilmaista riittävän suoraan ja selkeästi. Kerron näistä menetelmistä ja apuvälineistä viesteissäni. Heti ensimmäinen viestin mukana, jonka tulet saamaan liityttyäsi postituslistalleni, annan sinulle ilmaiseksi kirjoittamani klassista piirustusmetodia käsittelevän e-kirjan, jonka avulla voit parantaa piirustuksiasi, jopa välittömästi. Kyseessä on piirustusmetodi, joka on yksinkertainen, mutta äärimmäisen tehokas. Liity listalleni, niin saat kirjan itsellesi.


Klassinen metodi opettaa sinut rakentamaan hienon piirustuksen vaihe vaiheelta.

Entä mainitsemani 'salaisuudet'? Monet niistä ovat niin sanottuja 'avoimia salaisuuksia'. Ne ovat tavallaan koko ajan näkyvillä ja ammattitaiteilijoiden arkipäivää, mutta niitä ei aina opeteta selkeästi tai niiden merkitystä ei aina korosteta riittävästi, ei ainakaan Suomessa. Suomessahan klassisen kuvataiteen opetuksen saralla on vielä aikamoinen tyhjiö, muutamaa kivijalkakoulua lukuunottamatta. Klassisen realismin tehokeinot voisivat olla helpomminkin saatavilla. Sivustoni, listani ja Taidekoulu Tuimala ovat omalta osaltaan vastaus tähän ongelmaan.


Se miten dramaattinen merkitys näiden 'salaisuuksien' oppimisella voi olla, valaisee oma ultranopea tieni klassiseksi taiteilijaksi. Seuraavasta kuvasta voit nähdä millaisiin tuloksiin olen itse päässyt vain vajaassa kolmessa vuodessa (aktiivisia harjoituskuukausia suunnilleen vain 28, eli alle 2,5 vuotta, koska harjoittelin ja opetin taidetta muun työn ohella) soveltamalla näitä 'salaisia' tehokeinoja ja menetelmiä.Molemmat kuvat on tehty niin sanotusti omalla mukavuusalueella, eli ne edustavat mihin pystyin suhteellisen vaivattomasti vajaa kolme vuotta sitten ja mihin pystyn suhteellisen helposti nyt vuonna 2019. Sitähän monet meistä tavoittelevat, että voisimme luoda vaikuttavaa taidetta mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Mitä mieltä olet kehityksestäni? Aika dramaattinen, eikö totta?


Tarinani ei ole kuitenkaan mitenkään poikkeuksellinen. Se voi olla sinunkin tarinasi! Tiedän monta muutakin, jotka ovat päässeet samoihin tai vielä parempiin tuloksiin vain muutaman vuoden aika-ikkunan sisällä tai jopa nopeammin. Ja nyt puhutaan sekä piirtämisen, että öljymaalauksen oppimisesta. Pelkästään piirtämään oppiminen on helpompaa. Itse asiassa opin itse piirtämään fotorealismia vain noin kahden kuukauden kokeilujen myötä. Jos olisin heti tiennyt miten piirtämistä kannattaa lähteä harjoittelemaan, edistyminen olisi voinut olla jopa 50% nopeampaa. Onneksi tiedän nyt mitä aluksi tein väärin, jotta sinä voit välttyä tekemästä samaa virhettä.


Seuraavista kuvista voit nähdä esimerkin siitä millaisiin tuloksiin voi päästä kuukauden tai parin harjoittelulla. Vasen kuva edustaa lähtötasoani vuoden 2017 alussa, jolloin en tiennyt kuvataiteen parhaista periaatteista juuri mitään ja oikea kuva edustaa muutosta, jonka koin opittuani käytännössä vain yhden käänteentekevän taiteellisen periaatteen ja harjoiteltuani sen soveltamista vain noin kuukauden ajan. Uskomaton muutos, vai mitä?


Fotorealistinen piirtäminen perustuu hyvin pitkälle oikeaan tietoon ja näkökulmaan.

Nämä tosielämän esimerkit havainnollistavat hyvin sitä, että kuvataiteessa taitavaksi tulee tietävät. Ota siis tavoitteeksesi tulla tietäväksi niin tulet taitavaksi siinä sivussa. Ja olet aivan oikeassa, kyllä sitä harjoitteluakin tarvitaan. Pelkkä teoria ei riitä, vaan opittuja asioita täytyy soveltaa käytäntöön. Hyväksi tulemisesta ei tarvitse tehdä kuitenkaan yhtään vaikeampaa kuin se todellisuudessa on.


Kun liityt postituslistaani, kerron sinulle lisää kuvataiteen toimivista periaatteista, jotta sinäkin voit onnistua taiteilijana.


Kuinka usein lähetän viestejä sisäpiiriläisille?


Lähetän viestejä vaihtelevalla taajuudella. Joskus niitä voi tulla tiuhempaan tahtiin ja toisinaan harvemmin. Lähetän viestejä vain silloin kun minulla on jotain arvokasta asiaa.


Voit aina halutessasi poistua listaltani, etkä saa viestejäni enää sen jälkeen. Jos kiinnostut uudelleen sisäpiiristä niin olet tervetullut liittymään listalleni uudelleen.Kuinka sisäpiiriin liitytään?


Liittyminen on helppoa. Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi sivun alalaidassa olevaan laatikkoon ja klikkaa sitten liity painiketta. Muuta ei tarvita. Kaikki on tämän jälkeen automaattista. Saat sisäpiiriläisille tarkoitetut viestini sähköpostiisi. Muistutan vielä, ettei liittyminen maksa mitään, eikä se velvoita sinua mihinkään.Sähköpostiosoitteesi on turvassa


En luovuta sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille.Liityin sisäpiiriin, mutta en ole saanut lupaamaasi viestiä


Näin voi valitettavasti käydä johtuen käyttämäsi sähköpostiohjelman roskapostisuodattimesta. Joten kannattaa ensimmäisenä tarkistaa roskapostikansio (spam), jos viestini onkin päätynyt sinne. Näin kävi itsellenikin kun testasin viestin lähettämistä nettisivujeni kautta. Statistiikan mukaan näyttää siltä, että myös muutamille muille postituslistaani liittyneille on käynyt näin. Tarkista siis roskapostikansiosi, jos viestiä ei näy kuuluvan. Ensimmäisen viestin pitäisi nimittäin tulla heti kun olet liittynyt sisäpiiriin. Yksi keino varmistua siitä, että saat viestini inboxiisi on lisätä sähköpostiosoitteeni (tuomas.tuimala@taidekurssit.fi) yhteystietoihisi tai viestiini vastaaminen vaikka pelkällä "Hei!"-sanalla. Jos et saa viestiä ollenkaan, voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse. Haluan varmistua siitä, ettet jää paitsi mistään hyvästä.


Tervetuloa sisäpiiriin!


Saitko vastaukset kysymyksiisi? Kiinnostuitko sisäpiiristä? Jos sinulla on lisää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse. sähköpostiosoitteeni on: tuomas.tuimala@taidekurssit.fi Vastaan mielelläni kysymyksiisi.


Haluatko liittyä sisäpiiriin? Olet siinä tapauksessa lämpimästi tervetullut!


Piirustusterveisin,


Tuomas


PS. Haluaistiko näytteen tyypillisestä uutiskirjeestäni? Joulukuun 2019 uutiskirjeen pääset lukemaan tästä linkistä: https://shoutout.wix.com/so/27MylLzE4#/main

Liity sisäpiiriin!

Liity postituslistalleni ja kuulet uusista artikkeleistani ja kursseistani. Lähetän sinulle silloin tällöin parhaimpia ohjeita ja ideoita piirtämiseen ja kerron uusimmista kuulumisistani.

Ota yhteyttä minuun sähköpostilla:
Liity piirustuskursseilleni verkossa:

© 2020 tuomastuimala.fi