top of page

Näin voit myydä taideteoksiasi netissä: Konkreettinen malli

Hei! Oletko koskaan katsellut omia taideteoksiasi ja miettinyt, miten voisit jakaa ne laajemman yleisön kanssa? Tai miten saisit niitä myytyä niin, että niiden arvo – sekä emotionaalinen että rahallinen – tunnustetaan ansaitsemallasi tavalla? Tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota sinulle konkreettinen malli, jonka avulla voit toteuttaa juuri tämän.


Tässä artikkelissa annan selkeän jäljiteltävän esimerkin siitä miten voit esitellä teoksiasi nettisivuillasi tai muissa käyttämissäsi markkinointikanavissa kuten sähköpostimarkkinoinnissa tai sosiaalisessa mediassa.


Malli lyhyesti


Kuvailemani malli alkaa yhden teoksen esittelyllä ja sen tarinan kertomisella. Tämän on tarkoitus herättää yleisön kiinnostusta taidettasi kohtaan ja kertoa taiteesi emotionaalisesta arvosta. Sitten seuraa ikään kuin typistetty portfolio, jossa esitellään muita saatavilla olevia teoksia, mutta ilman pitkiä taustatarinoita. Lopuksi tulee ohjeet teosten ostamiseen. Tämä viimeinen vaihe on tärkeä, sillä asiantuntijoiden mukaan monet epäröivät lähestyä taiteilijoita, koska he eivät tiedä miten ostoprosessi toimii. Kun annat selkeät toiminta-ohjeet teostesi ostamiseen niin helpotat kiinnostuneita astumaan yli ostokynnyksen. Katso myös artikkelin lopussa oleva bonusvinkki.
"Valon hiljainen kuiskaus" (Lyijykynä ja valkoliitu harmaalle paperille. Tuomas Tuimala 2022)


Eräässä hiljaisessa kylässä, vuosisatojen vanhan tammen varjostamalla kukkulalla, asui nuori nainen nimeltään Emilia. Hänet tunnettiin kylässä hiljaisena haaveilijana, joka vietti suurimman osan ajastaan uppoutuneena kirjojen maailmoihin ja kaukaisiin unelmiin.


Eräänä päivänä, kun aurinko laski ja kylän ylle laskeutui pehmeä hämärä, Emilia astui ulos talostaan ja näki, kuinka ilta-auringon viimeiset säteet piirsivät kultaisia viivoja vanhan tammen rungolle. Se oli hetki, joka pysäytti hänet siihen paikkaan, ja hän koki yhtäkkiä syvän yhteyden ympäröivään maailmaan – tunne oli niin voimakas, että hänestä tuntui kuin valo olisi kuiskannut hänelle jotakin olennaista.


Tämä lyijykynä-teos "Valon hiljainen kuiskaus" symbolisoi sitä, miten tärkeää on pysähtyä ja kuunnella ympäröivän maailman hiljaisia viestejä – sillä juuri niissä piilee syvimmät oivallukset ja kauneus.Muita saatavilla olevia teoksianiPiirustuksia

"Rauha" (Lyijykynä ja valkoliitu harmaalle paperille. 2023)
"Vanha hattumies" (Lyijyjynä ja valkoliitu ruskeasävyiselle paperille. 2023)"Daavidin silmä" (Lyijykynä ja valkoliitu harmaalle paperille. 2021)
Maalauksia


"Leijona-patsas" (Akryyli- ja öljy kankaalle)"Matti menneisyydestä" (Öljy kankaalle)"Sana" (Öljy kankaalle)"Tuntematon figuuri tuntemattomassa paikassa" (Akryyli ja öljy pahville)"Ben" (Öljy kankaalle)"Artesaani" (Öljy kankaalle)"Rembrandt" (Akryyli kankaalle)"Artesaanin vaimo" (Akryyli ja öljy kankaalle)"Imitaation hyve" (Öljy kankaalle)

Haluaisitko kaunistaa kotiasi teoksillani?


Kaikki alkuperäisteokseni ovat saatavilla, mukaan lukien tässä artikkelissa esiintynyt "Valon hiljainen kuiskaus".


Miten ostaminen toimii:


  1. Teoksen valinta: Tutustu saatavilla oleviin teoksiin verkkosivustollani tai ota yhteyttä suoraan nähdäksesi uusimmat luomukseni.

  2. Yhteydenotto: Kun olet löytänyt mieluisan teoksen tai haluat keskustella tilaustyöstä, ota minuun yhteyttä sähköpostitse tuomastuimala@yahoo.com

  3. Laskun saanti: Kun olemme sopineet teoksen yksityiskohdista, lähetän sinulle laskun, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot maksua varten.

  4. Toimitus: Kun maksu on vastaanotettu, teos pakataan huolellisesti ja toimitetaan suoraan sinulle.


Terveisin,


TuomasBonusvinkki


Tee sama videon muotoon ja julkaise video nettisivuillasi, YouTubessa ja sosiaalisen median alustoilla. Yksi mallini ydinasioista on dialogin avaaminen potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Video, jossa esiinnyt omilla kasvoillasi ja omalla äänelläsi tekee sinut tutummaksi seuraajillesi. Tämä herättää luottamusta ja tuo sinut lähemmäksi seuraajiasi.Lopuksi


Kun olet lukenut tämän artikkelin toivon, että tunnet itsesi nyt voimaantuneemmaksi ja valmiimmaksi ottamaan seuraavan askeleen taiteesi ammattimaisella polulla.


Muista, että jokaisen taiteilijan menestystarina on yksilöllinen, ja vaikka tämä artikkeli on tarjonnut sinulle konkreettisen mallin, sinun tarinasi on se, joka tuo tämän mallin eloon. Taiteesi myynti on enemmän kuin vain kaupankäyntiä; se on intohimosi ja näkemyksesi jakamista maailmalle. Se on dialogin avaamista ja yhteyden muodostamista niiden kanssa, jotka kokevat teoksesi kautta jotakin merkityksellistä.


Käytännön neuvojen lisäksi toivon, että pidät mielessäsi sen, miksi aloit taiteen tekemisen alun perin. Pidä kiinni tuosta syystä, koska se säilyttää taiteesi sydämen ja sielun, ja ne ovat korvaamattomia.


Kun lähdet eteenpäin ja sovellat asioita, joita olemme käsitelleet, ole kärsivällinen. Menestys ei ehkä saavu yhdessä yössä, mutta jokainen askel eteenpäin on edistystä. Ole johdonmukainen, ole aito ja ennen kaikkea, ole rohkea. Taiteellinen itseilmaisu on rohkeuden teko – ja niin on myös sen myyminen.


Toivon, että tämä artikkeli on tarjonnut sinulle arvokkaita työkaluja ja antanut inspiraatiota matkallesi. Odotan innolla näkeväni, miten teoksesi löytävät tiensä maailmalle ja miten maailma vastaa niihin. Jos päätät soveltaa malliani ja saat sillä hyviä tuloksia, kuulen siitä mielelläni ja voit jakaa kokemuksesi minulle ottamalla yhteyttä minuun sähköpostitse.


Jatka luomista, jatka jakamista, jatka kasvua.


Iloitaan elämästä ja taiteesta!


Terveisin,


Okulaarinen tieteilijä


Commentaires


bottom of page