• Tuomas Tuimala

Tyyligeneraattori - Videokurssi tässä artikkelissa

Hei! Kirjoitin aiemmin artikkelin tyyligeneraattorista, jossa kerroin miten voit tietoisesti rakentaa omaa tyyliäsi taiteilijana. Valmistin aiheesta videokurssin ja olen koonnut kurssin videot tähän artikkeliin.
Miten saat parhaan hyödyn tästä videokurssista?


Katso videot numerojärjestyksessä alkaen johdannosta. Videokurssissa on looginen progressio, jonka kautta voit kirkastaa omat taiteelliset arvosi ja rakentaa tyylisi vaihe vaiheelta. Tee videoissa annetut tehtävät, sillä vain tekemällä oppii ja asiat menevät eteenpäin. Oma tyyli ei löydy passiivisesti odottelemalla. Se täytyy kaivaa itsestään esiin ja rakentaa tulemalla tietoiseksi omista syvimmistä arvostuksista ja ihanteista.


Kurssin lopussa on vielä yksi bonusoppitunti, jossa kerron miten voit heti alkaa suunnittelemaan ensimmäistä teossarjaasi. Kerron videossa mikä tekee teossarjasta voimakkaan, joten kannattaa katsoa myös tuo bonusoppitunti.


Aivan viimeisessä videossa kerron mistä voit oppia aiheesta vielä lisää.


Mennään asiaan!


JohdantoVaihe 1. AiheVaihe 2. Abstraktion tasoVaihe 3. TunnelmaVaihe 4. TekniikkaVaihe 5. KädenjälkiVaihe 6. VäritVaihe 7. SanomaBonusoppitunti - Miten suunnittelet ensimmäisen voimakkaan teossarjasiOpi lisää - Luova sinä -verkkokurssiTerveisin,


Tuomas