Uudet nettisivut ja muita projekteja, sekä miten sinä voit hyötyä näistä

Hei! Tässä artikkelissa kerron mitä olen viimeaikoina puuhastellut piirtämisen, maalaamisen ja opettamisen ohella. Ja ennen kaikkea mitä hyötyä puuhasteluistani on sinulle.Uudet nettisivut


Päätin jokin aika sitten julkaista uudet englanninkieliset nettisivut, jotka ovat ensisijaisesti suunnattu ulkomaalaiselle yleisölle. Nettisivut poikkeavat sikäli suomenkielisistä sivuistani, ettei siellä ole artikkeleita ja tekstin osuus on muutenkin minimaalista. Tarkoitukseni näiden sivujen takana on se, että ne toimivat ikään kuin portfoliona, jossa voin esitellä taidettani. Liityin hetki sitten myös Guru.comin freelancereihin ja joku joka kiinnostuu siellä palveluistani voi olla kiinnostunut katsomaan nettisivujani. Vaikkakin Guru.comin profiilistani kaikki oleellisimmat tiedot löytyvätkin. Mutta miten sinä voit hyötyä näistä uusista nettisivuistani?


Uudet nettisivuni voivat hyödyttää sinua esimerkiksi niin, että voit saada niistä ideoita omia nettisivujasi varten. Tein omat sivuni portfolioboxilla ja kokemukseni perusteella voin suositella portfolioboxia sinullekin. Portfoliboxiin saa helposti ja nopeasti luotua yksinkertaiset, mutta näyttävät sivut. Uusien nettisivujeni etusivun näet ylhäällä olevassa kuvassa. Etusivu on yksinkertainen, mutta toimii silti hyvin. Mainittakoon vielä, että Portfoliobox on suomenkielinen, joten sivujen rakentaminen ei vaadi kielitaitoa.


Uudet nettisivuni löydät osoitteesta www.tuomastuimalaart.com

Käy vierailemassa sivuillani ja ota vapaasti niistä vaikutteita, mikäli mietit millaiset sivut sinun pitäisi rakentaa.


Uusi verkkokauppa


Uusien nettisivujen lisäksi päätin laittaa osan teoksistani saataville erilaisten painotuotteiden muodossa. Niinpä perustin Tuomas Tuimala Art -kaupan Teespring-sivustolle. Osan kaupasta ja sen tuotteista näet alla olevista kuvista.Kuten kuvista näet sivustolta löytyy canvastauluja, t-paitoja, huppareita, kahvikuppeja yms. Jos arvostat hyvää taidetta, mutta et ole valmis sijoittamaan rahaa alkuperäisiin taideteoksiin, on teoksista valmistetut painotuotteet harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Hyvälaatuinen canvastaulu kehystettynä voi näyttää melkein kuin alkuperäiseltä maalaukselta. Taideaiheisella kuvalla varustettu paita tai tavara on taas oiva lahja ystävälle, joka pitää kuvataiteesta.Tuotteeni ovat kaikki taideaiheisia ja kuvat niissä ovat omista maalauksistani ja piirustuksistani. Niillä on siis läheinen suhde taiteeseeni, mikäli sillä on jotain merkitystä.


Mikäli arvostat taidettani ja opetustyötäni, on jonkin tuotteen ostaminen erinomainen tapa tukea sitä työtä mitä teen taiteen parissa. Mutta miksi ponnisteluni kuvataiteen saralla on merkittävää?


Suomessa kaikkein parhain tieto ei ole kovin helposti kaikkien saatavilla.

Meille kaikille ei ole mahdollista lähteä kokopäiväisesti opiskelemaan alan kouluihin, eikä välttämättä edes lyhyemmille kursseille jos ne sijaitsevat kaukana kotipaikastamme. Eikä sekään välttämättä helpota tilannetta, että ulkomailla nettikurssien tarjonta on ylitsevuotavaa. Monelle vieras kieli saattaa tuottaa siinä määrin vaikeuksia, että kynnys osallistua johonkin ulkomaiseen verkkokoulutukseen on liian korkea. Selkeälle ja käytännölliselle suomenkielellä esitetylle informaatiolle on kysyntää.


Niinpä tavoitteeni on tuoda kuvataiteen tärkeimmät periaatteet kaikkien suomalaisten taiteen harrastajien ulottuville ja jakaa oppimiani asioita avoimesti eteenpäin ja mikäli mahdollista ilmaiseksi. Nettisivuillani on jo yli 150 artikkelia, joissa avaan piirtämisen ja maalaamisen ydinperiaatteita. Jos tällainen suomenkielinen informaatiopankki olisi ollut silloin olemassa kun palasin aktiivisen piirtämisen pariin, olisin ollut todella onnellinen ja se olisi voinut nopeuttaa edistymistäni entisestään.


Tiedossa on voimaa! Joten kannattaa tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja opiskella tarkasti kaikki se ilmainen materiaali mitä julkaisen netissä. Tämä voi auttaa sinua ottamaan piirustus- tai maalaustaidon haltuun.


Koska luet tätä artikkelia ja olet osoittanut kiinnostusta taidettani ja tekemisiäni kohtaan, haluan antaa sinulle pienen alennuksen tuotteistani. Koodilla JUHLAT20 saat 20% alennuksen kaikista Tuomas Tuimala Art -kaupan tuotteista. Tarjouskoodi on voimassa 31.10.2020 asti. Joten vieraile kaupassani ja valikoi sieltä sopiva tuote itsellesi tai lahjaksi ystävällesi.


(Huom! Tarjous koskee siis vain tuon uuden Tuomas Tuimala Art -kaupan tuotteita, ei Taidekoulu Tuimalan tuotteita tai Taidekurssien kursseja.)Haluaisitko tienata rahaa taiteellasi?


Ai niin, jos olet taiteilija ehkä sinäkin voisit perustaa kaupan Teespringiin. Kohtuuhintaisten canvastaulujen ja painotuotteiden myyminen on sikäli hyvä juttu, että se avaa monille taiteilijoille mahdollisuuden yhteen uuteen mahdollisesti tuottoisaan tulonlähteeseen. Kun tuotteiden hinnat ovat alhaisia, ostetaan niitä herkemmin.


Yksi ja sama ihminen voi myös ostaa helposti monta tuotetta ja monen eri taiteilijan tuotteita. Sen sijaan alkuperäisten piirustusten ja maalausten myyminen massoille on vaikeampaa, koska hinnat ovat huomattavasti korkeammat. Pilkkahintaan ei kannata laadukasta käsityönä tehtyä teosta myydä. Myös kilpailu taiteilijoiden keskuudessa on kovempaa kun on kyse teoskaupasta. Alkuperäisen taiteen myymisessä nimi, kokemus ja maine näyttelevät merkittävää osaa. Aloittelevan taiteilijan voi olla vaikea saada mitään myydyksi, vaikka teokset olisivat hyviäkin.


Sen sijaan monet painotuotteiden ostajat eivät välttämättä välitä muusta kuin siitä, että tuote näyttää hyvältä, siinä on hyvä kuva ja se ei maksa kovin paljon. Se kuka tuotteen kuvituksen on suunnitellut on toissijaista. Ainakin olettaisin, että asia on näin.
Teespringin välityksellä tuotteita voi kätevästi myydä minne tahansa maailmaan. Teespring hoitaa kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain suunnitella tuotteet.


Raa'an teos myynnin lisäksi on normaalia, että moni taiteilija myy joitain halvempia tuotteita siinä sivussa. Moni myy juuri erilaisia painotuotteita, toiset taas opetusvideoita ja verkkokursseja. Nämä kaikki ovat asiakkaille suhteellisen matalakynnyksisiä tuotteita ostaa. Omakin kokemukseni on se, että helpommin sitä ostaa kymmenen 20€ tuotetta kuin yhden 200€ tuotteen, vaikka lopullinen rahasumma on täysin sama.


En toisaalta voi vielä sanoa kuinka hyvin myyminen Teespringin kautta lopulta toimii, koska avasin kaupan vasta hetki sitten. Mutta eipä tässä paljon menetäkkään, sillä kaupan avaaminen on ilmaista.Uusia videoita


Aloitin hetki sitten uuden videosarjan aiheesta akryylimaalaus haltuun. Tässä videosarjassa käyn läpi akryylimaalauksen perusteita ja ne auttavat katsojia pääsemään alkuun maalaustaidon oppimisessa. Vaikka sinulla olisikin jo aiempaa kokemusta akryyliväreillä maalaamisesta, kannattaa silti katsoa videot. Perusteissa on valtavasti voimaa ja joskus joku toinen voi esittää jonkin aivan yksinkertaisenkin perusasian sellaisesta näkökulmasta, että asia avautuu aivan uudella tavalla. Videosarja toimii myös hyvänä johdantona Taidekurssien Akryylimaalaus haltuun -verkkokurssille. Jos epäröit verkkokurssillemme liittymistä niin videosarjasta saat hyvää pohjatietoa, joka voi madaltaa kynnystä osallistua akryylimaalauksen ohjattuun haltuun ottoon.YouTube-kanavallani on jo lähes 100 videota, joten kannattaa vierailla kanavallani. Jos tykkäät kanavastani muista myös tilata se itsellesi niin saat tietää ensimmäisten joukossa kun julkaisen uuden videon. Yksi video mitä haluan erityisesti vielä suositella on uusi videoluento tai -oppitunti aiheesta Havaintopiirtämisen ja -maalaamisen tärkein salaisuus paljastettu. Katso video ja opi aiheesta lisää.Tässä oli oleellisimmat uutiseni tällä kertaa. Kiitos kun luit artikkelin. Nähdään!


Terveisin,


Tuomas