top of page

Piirtämisen perusteet haltuun


Tuntuuko piirtäminen sinusta hankalalta? Haluaisitko olla hyvä piirtäjä, muttet tarkkaan tiedä, miten sinun pitäisi edetä? Tässä artikkelissa esittelen sinulle Piirtämisen perusteet -verkkokurssia, joka on auttanut monia saamaan paremman otteen piirustustaitoon.Piirtämisen perusteet -piirustuskurssi on vastaus piirustustaidossa kehittymiseen ja onnistumiseen. Jakson aikana edistyt piirtäjänä lähtötasostasi käsin ja voitat erilaisia piirtämiseen liittyviä haasteita.


Kurssin hinnalla saat elinikäisen käyttöoikeuden kaikkiin kurssimateriaaleihin.


Kurssin myötä:


  • Hallitset tekniikat, välineet ja metodit. Ymmärrät, miten lopputulokseen voidaan vaikuttaa ja tiedät, mitä välineitä ja tekniikoita sinun kannattaa käyttää.

  • Saat pääsyn kurssin keskusteluosioihin, jossa voit jakaa ajatuksia muiden kurssilaisten kanssa ja pääset näkemään, mitä muut ovat piirtäneet.

  • Pääset irti aloittamisen vaikeudesta ja muista piirtämiseen liittyvistä henkisistä haasteista, kuten liiallisesta itsekriittisyydestä ja itseluottamuksen puutteesta.

  • Sinulle kirkastuu hyvä piirustusprosessi, jonka myötä voit tehdä teokset alusta loppuun asti onnistuneesti.

  • Piirtäminen alkaa tuntua vaivattomalta ja miellyttävältä.

  • Opit piirtämään teoksia, joita voit antaa lahjaksi tai myydä.

  • Pääset lähemmäksi omaa itseilmaisuasi ja oma uniikki tyylisi alkaa löytyä.

  • Saat kannustavaa, rakentavaa ja henkilökohtaista palautetta opettajalta. Palaute auttaa sinua menemään eteenpäin nopeammin.

Ydinasioiden harjoittelua


Olitpa kiinnostunut realistisesta piirtämisestä, sarjakuvien tekemisestä, luonnostelutaitojesi kehittämisestä tai suoraan mielikuvituksesta piirtämisestä, tämä piirustuskurssi on sinua varten. Kurssilla opit tärkeitä piirtämisen ydintaitoja, joita voit soveltaa mihin tahansa piirtämiseen.Kurssi pitää sisällään noin neljäkymmentä havainnollistavaa oppituntia, joiden sisältö on todella monipuolinen ja innostava. Piirtämisen perusteet -kurssi keskittyy vain niihin asioihin, joiden oppimisesta on suurinta hyötyä. Harjoitteluaikaa ei kannata tuhlata epäoleellisiin asioihin, joten olemme jättäneet kurssilta pois kaiken sellaisen, joka ei auta sinua tulemaan paremmaksi piirtäjäksi. Kun opit harjoittelemaan oikeita asioita, piirtotaitosi kehittyy nopeasti ja voit kokea ilon ja innostumisen, joka tulee itsesi ylittämisestä.Kenelle kurssi sopii?


Haluat oppia piirtämään


Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat oppia piirtämään. Miltä tuntuisi osata piirtää vapaalla kädellä näköhavaintoja niin, että piirrettävät asiat jäljentyvät paperille oikeissa mittasuhteissaan ja kaikki näyttävät olevan juuri oikean muotoisia, oikean kokoisia ja vieläpä harmonisesti aseteltuna? Myös valot ja varjot ovat kohdallaan, ja erilaiset pinnat, kuten lasiset, kankaiset ja metalliset pinnat, näyttävät juuri siltä, miltä niiden kuuluukin näyttää. Tällä kurssilla saat intensiivisen aineiston kaikkien piirtämisen perustaitojen kehittämiseen, jonka turvin voit myöhemmin jatkaa myös omaehtoista harjoittelua.Kurssin opettaja Tuomas Tuimala tietää omasta kokemuksestaan miten piirustustaitoa kehitetään.


Haluat tulla paremmaksi piirtäjäksi


Kurssi soveltuu sinulle, jos haluat oppia peremmaksi piirtäjäksi. Jos olet kyllästynyt jatkuvaan kumittamiseen, olet turhautunut omaan piirtojälkeesi ja haluat piirtämisen tuntuvan vaivattomalta, kurssi sopii sinulle.


Uskot, että voit oppia


Piirustuskurssi soveltuu sinulle, jos uskot ja olet vakuuttunut, että myös sinä voit oppia taidokkaaksi piirtäjäksi. Tosiasia on, että piirtotaito on kaikkien opittavissa. Taidon oppiminen vaatii vaivannäköä ja harjoittelua. Kurssilla opit, mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä ja miten sinun kannattaa harjoitella, jotta voit kehittyä mahdollisimman taitavaksi mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Harrastat maalaamista


Kurssi soveltuu sinulle, joka maalaat. Hyvä piirtotaito vaikuttaa onnistuneiden, kauniiden ja sopusuhtaisten maalausten taustalla. Mitä paremmin osaat piirtää, sitä paremmin osaat myös maalata. Piirtotaidossa on kyse mittasuhteiden, perspektiivin, valon ja varjon sekä erilaisten pintojen ilmentämisestä, ja mitä paremmin hallitset nämä asiat, sitä vaivattomammin pystyt tuomaan samat asiat myös maalauksiisi.


Haluat uuden harrastuksen


Kurssi soveltuu sinulle, jos haluat itsellesi uuden harrastuksen. Piirtäminen on erittäin rentouttava harrastus, joka innostaa ja virkistää mieltä. Opitut asiat säilyvät muistissasi, kun olet ne kerran oppinut.


Piirrät sarjakuvia


Kurssi sopii sinulle, jos haluat kehittyä sarjakuvien piirtämisessä. Tämä piirustuskurssi ei ole sarjakuvakurssi, etkä tule saamaan suoraa ohjausta erilaisten sarjakuvien piirtämiseen. Kyky piirtää ihmisiä, hahmoja, rakennuksia ja erilaisia ympäristöjä taidokkaasti on kuitenkin myös sarjakuvapiirtämisen taustalla, hyödyt tästä kurssista, jos piirrät sarjakuvia.
Olet kiinnostunut luovuudesta ja itseilmaisusta


Kurssi soveltuu sinulle, jos olet kiinnostunut pohtimaan omaa tekemistäsi ja omaa suhdettasi luovuuteesi sekä olet valmis avartamaan mieltäsi uusiin suuntiin harjoittelun suhteen. Kurssiaineistot ovat selkeitä ja johdonmukaisia, mutta katsomme asioita myös pintaa syvemmältä.


Haluat opiskella joustavasti ja oman aikataulusi mukaan


Tällä kurssilla voit suunnitella kokonaan itse oman aikataulusi, omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Kurssi soveltuu joustavaan opiskeluun ja on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi saada kurssista parhaan hyödyn irti, elämäntilanteesta riippumatta. Piirustuskurssin ostettuasi sinulla on elinikäinen käyttöoikeus kaikkiin kurssimateriaaleihin.Tervetuloa kurssille!PIIRTÄMISEN PERUSTEET

Kurssin hinta: 149 €
Terveisin,


Tuomas

Comments


bottom of page